سیستم فوق، خطرات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی را توسط پیش بینی و پیش گیری حذف می کند و برای اجرای آن اصول ذیل باید رعایت شود:
اصل 1 ـ تعیین خطرات در ارتباط با مواد خوراکی جیره، اجزای تشکیل دهنده ی
خوراک، بهداشت گله، فرآیند، تولید، توزیع، فروش و مصرف. (Hazard Analysis)
اکنون که رشد تولیدات کشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه
توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است که همزمان با آن کیفیت
نیز به عنوان یک نیاز و یک پشتوانه مورد توجه قرار گیرد.
اگر بر این باور باشیم که مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول
می باشد HACCP کارآمدترین آموزش برای به حداکثر رسانیدن ایمنی و سلامت
غذا است. سیستم ذکر شده اختصار عبارت
اکنون که رشد تولیدات کشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه
توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است که همزمان با آن کیفیت
نیز به عنوان یک نیاز و یک پشتوانه مورد توجه قرار گیرد.
اگر بر این باور باشیم که مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول
می باشد HACCP کارآمدترین آموزش برای به حداکثر رسانیدن ایمنی و سلامت
غذا است. سیستم ذکر شده اختصار عبارت
با تمام مزایای این سیستم، معایبی نظیر درک ناهمگون از HACCP در سطح ملی و
بین المللی، نیاز به زمان زیاد برای فهم صحیح HACCP توسط پرسنل در
مرغداریها به چشم می خورد و نهایتاً اینکه ممکن است اجرای این